Winnaar Build & Fix Contest NewElementary.com

Om goed up-to-date te blijven van alle nieuwe stenen en onderdelen die LEGO® uitbrengt, houden wij een aantal websites in de gaten.
NewElementary.com (http://www.newelementary.com/) is er daar een van. Op deze blog wordt geschreven over alle nieuwe onderdelen en hoe die creatief in te zetten.
Af en toe worden de lezers uitgedaagd door aan een wedstrijd mee te doen.
In februari kondigde NewElementary een Build and Fix Contest (http://www.newelementary.com/2019/02/contest-build-and-fix.html) aan. Opdracht was om iets creatiefs te maken waarbij 1 specifiek onderdeel goed en duidelijk uit de verf moest komen.

Bas: Uiteraard wilde ook ik uitgedaagd worden en heb gekozen om een kaasschaaf te maken. Het uiteinde van de kaasschaaf heeft namelijk de perfecte vorm van dit onderdeel.

Na een maandje in spanning te hebben gezeten werden in april de winnaars bekend gemaakt. Apetrots zag ik mijn naam bij de 5 gelijkwaardige winnaars (http://www.newelementary.com/2019/04/build-fix-winners-lego.html) staan.
Heel tof om twee nieuwe LEGO® sets toegestuurd te krijgen van deze LEGO® kenners. Daardoor weer nieuw materiaal om uit te vinden en wellicht uw nieuwe maquette, sets of model tot in detail mooi te maken.

 

lm-TheCheeseSlicer lm-TheCheeseSlicer
lego-competition-prizes lego-competition-prizes
lm-cheezy-winner lm-cheezy-winner